YHDISTÄMME AMMATTISIJOITTAJAT JA PARHAAT YRITYKSET

Olemme kotimainen, yrittäjien omistama yritysrahoittaja. Yhdistämme ammattimaiset sijoittajat ja parhaat yritykset.

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä listaamattomien yhtiöiden lainasijoituskohteita ja esittelee tuotto-riskisuhteeltaan parhaat niistä sijoittajille. 

Sijoittajille

Pääset sijoittajana mukaan kannattaviin listaamattomiin kasvuyhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti. Sijoitamme aina jokaiseen kohteeseen itse lainarahastomme, hallinnointiyhtiömme ja omien sijoitusyhtiöidemme kautta.

Yrityksille

Yritykselle optimoimme haettavan rahoituksen määrän ja muodon yhtiön tilanteen mukaan. Autamme yrityksiä löytämään sopivat sijoittajat ja kustannustehokkaan rahoituksen. Ankkurisijoittajamme osallistuvat yhtiön arviointiin ja sijoituksen jälkeen sen kehittämiseen ja kasvuun.

Yrityksille

Tarjoamme räätälöityjä rahoituksia ja sijoitamme aina itse yhtiöihin yhdessä osaavien ammattisijoittajiemme kanssa. Olemme itsekin yrittäjiä ja ymmärrämme yrittäjien haasteet löytää sopiva rahoitus eri tilanteissa. Haluamme mahdollistaa yritysten keskittymisen ydinliiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen. Me hoidamme rahoituksen.

Teemme joustavia lyhytaikaisia (3 kk-36 kk) täydentäviä rahoitusratkaisuja yrityksille, tarjottava lainarahoitus on 100 000 € – 2000 000 €. 

Avustuksissa ja lainoissa rahat maksetaan jälkikäteen jo maksettuja kustannuksia vastaan. Monesti yhtiöillä on vaikea löytää käyttöpääoma kustannusten maksamiseen ennakkoon. Tarjoamme siltarahoituksen näitä kustannuksia varten ja laina maksetaan takaisin julkisen rahoittajan maksatuksista.

Onko yhtiöllä iso jo sovittu tilaus mihin tarvitset käyttöpääomaa? Tai solmit sopimuksen, missä sinulla on kuukausittainen varma kassavirta pitemmäksi aikaa?

Tarjoamme tilaustasi tai sopimustasi varten lainan, joka maksetaan takaisin sopimuksen ja tilauksen maksatuksista. Saat siis tulevaisuuden sovitut maksatukset lainana meiltä käyttöpääomaksi ja lainan takaisinmaksu tapahtuu suoraan sovituista sopimus- tai tilausmaksuista.

Onko sinulla iso investointi, yrityskauppa tai kiinteistöhankinta pöydällä? Osa rahoituspaketista koossa pankkisi kanssa, mutta osuus siitä vielä puuttuu?

Teemme yhteisrahoituksia pankkien kanssa. Etsimme yhteistyössä pankin kanssa aidosti yhtiötä tukevan ratkaisun.

Toteutamme oman pääomanehtoisia rahoituksia kasvuyhtiöille. Kun yhtiöllä on jo tuote ja palvelu valmis ja liikevaihto liikkuu vähintään sadoissa tuhansissa euroissa.

Lähdemme yhtiöön mukaan aktiivisena vähemmistösijoittajana yhdessä ammattimaisten ankkurisijoittajiemme kanssa. Aktiivisissa sijoittajissamme on monen toimialan erikoisosaajia ja olemme mieluusti osa kasvutarinoita!

Olemme useasti kanssasijoittajana muiden sijoittajien kanssa. Emme kilpaile muiden sijoittajien kanssa, vaan olemme hyvä lisä rahoituskierroksiin ja -ratkaisuihin.

Joskus yhtiön ja sijoittajien näkemys yhtiön valuaatioista ja kasvumahdollisuuksista ei kohtaa. Tällöin hyödynnämme rahoituksessamme vaihtovelkakirjalainaa. Sovimme yhteiset, yhtiön tavoitteet ja mikäli yhtiö saavuttaa sovitut tavoitteet, muuttuu vaihtovelkakirjalaina omistukseksi sovitulla valuaatiolla.

Jos yhtiösi on vielä alkuvaiheessa, voimme ohjata sinut verkostossamme eteenpäin alkuvaiheen sijoittajille.

Meillä on erinomaiset suhteet pankkeihin valtakunnallisesti. Toimimme kohdeyhtiöissämme apuna kaikissa rahoituksen haasteissa myös tulevaisuudessa. Saat meiltä tarvittaessa ulkoistetun rahoitusjohtamisen palvelut yhdessä ankkurissijoittajiemme kanssa ja toimimme myös talousjohtamisen tukena kohdeyhtiöissämme.

Etsiikö yrityksesi rahoitusta?

SijoittajaPRO Corporate Finance auttaa kannattavia kasvuyrityksiä löytämään sopivan rahoitusmuodon ja rahoittajat. 

Toimintamme lähtökohtana on olla välittäjä erinomaisten rahoitusta etsivien yritysten ja tuottoa hakevien sijoittajien välillä. Sijoittajakontakteissamme on useita ankkurisijoittajia, jotka lähtevät mukaan valitsimiimme hankkeisiin hajauttaen. Ota yhteyttä!

Sijoittajille

Yrityslainat erinomainen tapa hajauttaa sijoituksia

Olemme itsekin aktiivisia sijoittajia ja etsimme sopivia sijoituskohteita. Meillä on erinomaiset verkostot ja saamme analysoitavaksi kuukausittain kymmeniä yrityksiä. Niistä valitsemme tuotto-riskisuhteelta parhaat kohteet sijoitettavaksi ja tarjoamme niitä kanssasijoittajillemme samoilla ehdoilla.

Olemme osa kotimaista, yrittäjävetoista SIJOITTAJA-ryhmää, johon kuuluu Sijoittaja.fi sijoittajan tietopalvelu (puolueetonta tietoa sijoittamisesta sekä yksityis- ja ammattikäyttöön soveltuvat sijoittajan työkalut) sekä SijoittajaPRO (sijoittamisen asiantuntijapalvelut instituutioille ja ammattisijoittajille).

SijoittajaPRO kautta pääset sijoittamaan:

Tapaamme kaikki lainanottajat ja selvitämme ennusteiden ja lukujen taustat. Sijoitamme vain niihin lainoihin, joiden lainan takaisimaksun saamme varmistettua riittävällä tasolla.

Keskitymme luottoprosessin lisäksi muihin takaisinmaksua varmistamiin toimenpiteisiin lainan ehdoissa: Käytämme henkilötakauksia ja kassavirtojen panttauksia, yhtiön johdon ja omistajien on myös osallistuttava yhtiön lisärahoitukseen mahdollisuuksiensa mukaan.

Tilaa sijoituskohteet sähköpostiisi!

Useimmat kohteet täyttyvät heti niiden ilmestyttyä. Liity mukaan sijoittajalistalle, jolloin saat ensimmäisten joukossa tiedon avoimista sijoituskohteista.

Valtakirjamallilla varmistat mukanaolon ja riittävän hajautuksen

Saat kuitenkin kaikki sijoituskohteet vielä nähtäväksi ja päätät itse lopullisen sijoituspäätöksen. Jo kymmenet sijoittajat ovat valinneet valtakirjasijoittamisen.

Haluan lisätietoja valtakirjamallista!

Korkosalkun historia

1.1.2017 – 30.6.2022

 • Kierrokset 870 000,00 €

  (87 kpl x 10 000 €)

 • Avointa pääomaa jäljellä 193 445,60 €
 • Lainalyhennykset 660 554,4 €
 • Saadut korot 61 345,6 €
 • Korkosaatavat 14 185,99 €
 • Alaskirjaus 2 kpl -16 000,00 €
 • Tuotto yhteensä 59 531,59 €
 • Tämän hetkinen keskikorko 9,83 %
 • Keskimääräinen IRR % (ml. alaskirjaus) 9,46
 • Maturiteetti (vuotta) 1,369
 • Duraatio 0,873
Sitoutuneen pääoman määrä eri aikana, kun sijoittaja on sijoittanut 10.000€ jokaiseen lainaan toiminnan alusta lähtien (01/2017).

SijoittajaPRO Corporate Finance arvioi yrityksen liiketoiminnan aina sijoittajien näkökulmasta ja toimimme kanssasijoittajina kohteissa. Valintaprosessimme pitää sisällään mm.

Referenssit

SijoittajaPRO Corporate Finance on toteuttanut

rahoituskierrosta

Olemme sijoittaneet yhdessä sijoittajiemme kanssa

miljoonaa euroa

”Ilman SijoittajaPRO:n rahoitusta uusi liiketoimintani olisi todennäköisesti jäänyt rakentamatta.”

Jonne Pöyhtäri Export Maker Oy

Jonne Pöyhtäri

Export Maker Oy

”Asiakasmäärä, henkilökunta ja toimipisteemme ovat kolminkertaistuneet.”

esa halmesmäki

Esa Halmesmäki

Täsmä Työterveys Oy

”Kauppoja ei kannata jättää tekemättä tilapäisen rahoitusvajeen vuoksi.”

Pekka Hosio

Champion Door Oy

”Saimme tarvitsemamme rahoituksen ja pääsimme keskittymään ydinliiketoimintoihimme.”

Maria Alahuhta freska

Maria Alahuhta

Freska Oy

yrityslainaraportti

Yrityslainaraportti Q3/2022

Arvon sijoittajat, tässä on vuoden 2022 kolmas yrityslainaraportti! Vuoden 2022 kolmannella kvartaalilla sijoitimme yrityslainoihin yhteensä 1,97 MEUR, joka on itse asiassa tismalleen sama summa summa

Lue lisää »
nucu

SijoittajaPRO CF mukana Nucun kasvutarinassa

SijoittajaPRO Corporate Financen siemenvaiheen sijoitusyhtiö Korpun Siemen on ollut mukana tukemassa Nucun kasvua. 0,95 miljoonan euron seed-rahoituskierroksen pääsijoittajana toimi Voima Ventures. Lisäksi kanssamme kierroksella oli

Lue lisää »
fundu

Kumppanimme Fundu kasvaa 12 MEUR osakeannin turvin

Yhteistyökumppanimme Fundu toteutti 12 miljoonan euron osakeannin suomalaisille institutionaalisille sijoittajille. Perustajaosakkaat jatkavat yhtiön suurimpana omistajana. Institutionaalisista sijoittajista LähiTapiola on ollut yhtiön omistajana jo pidempään ja

Lue lisää »
SIJOITTAJA -podcast

SijoittajaPRO CF mukana SIJOITTAJA -podcastissa

SijoittajaPRO Corporate Financen Henri Palomäki kuullaan uusimman SIJOITTAJA -podcastin asiantuntijavieraana. SIJOITTAJA -podcast on Sijoittaja.fi:n tuottama podcast-sarja, joka paneutuu markkinamaailman tärkeimpiin käänteisiin ja tuottavimpiin sijoitustyyleihin. Haastateltavina kuullaan

Lue lisää »

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö.

Yhteystiedot

Olemme osa Sijoittaja-ryhmää

Matias Itkonen

Matias Itkonen

Managing partner, CoB

henri palomäki

HENRI PALOMÄKI

Analyst, Partner

Hannu Huuskonen

Hannu Huuskonen

Perustaja