GoSleepille 1M€ rahoitus kasvun vauhdittamiseksi Horizon2020-ohjelmasta

/

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Aloitamme säännöllisen epäsäännöllisesti blogin pitämisen listaamattoman markkinan mielenkiintoisista tapahtumista. Samoin kyselemme sijoituskierrostemme yhtiöiden kuulumisia ja julkaisemme olennaisia tapahtumia heiltä.

Mukava on aloittaa yrityskuulumiset erinomaisilla uutisilla

GoSleep on saanut 1,05M€ hankerahoituksen Horizon2020-ohjelman EIC pilottiosasta. EU:n Horizon2020 on maailman suurin tutkimus- ja innovaatiorahoitusohjelma ja EIC-pilotti ohjelma rahoittaa maailmanluokan innovaatioita ja yhtiöitä joilla on erinomaiset mahdollisuudet ja kunnianhimo kasvaa kansainvälisesti. Ohjelmasta myönnettiin rahoitus vain 57:lle yritykselle, joista 5 on Suomesta.

GoSleepin kokonaishanke on 1,5M€ 24kk, mistä EU antaa tukea 70%. Lisäksi tuki on etupainotteista, eli yhtiö saa rahasta leijonaosan n. 0,7M€ käyttöön etukäteen jo huhtikuussa.

GoSleepin omistaja ja toimitusjohtaja Jussi Piispanen on rahoituspäätöksestä mielissään: ”Rahoitus on meille erinomainen osoitus siitä, että GoSleep on oikealla tiellä ja meillä on mahtavat mahdollisuudet valloittaa maailma. Rahoitus nopeuttaa edelleen kasvuamme ja ihan lähiaikoina pääsemme julkaisemaan useamman uuden lentokentän kanssa sopimuksen, mihin GoSleep Sleeping PODit tulevat käyttöön lähikuukausina.”

Lue lisää rahoitusuutisesta

SijoittajaPRO Corporate Finance toimi neuvonantaja GoSleepin suunnatun osakeannin ja optiolainan keräyksessä. Lisäksi GoSleep on hakenut tilaus- ja siltalainoja PODien toimitukseen Fundu Platformin kautta.

Matias Itkonen, managing partner

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa seuraavista erinomaisista kasvutarinoista ja päästä mukaan sijoittajana? Liity sähköpostilistalle ja saat suoraan tiedot valitsemistamme sijoituskohteista.

ANALYSOIMME KOHTEET JA TOIMIMME KANSSASIJOITTAJINA

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti.