SijoittajaPRO

Yrityksille

Olemme kotimainen yrittäjien omistama yritysrahoittaja.

Tarjoamme räätälöityjä rahoituksia ja sijoitamme aina itse yhtiöihin yhdessä osaavien ammattisijoittajiemme kanssa. Olemme itsekin yrittäjiä ja ymmärrämme yrittäjien haasteet löytää sopiva rahoitus eri tilanteissa. Haluamme mahdollistaa yritysten keskittymisen ydinliiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen. Me hoidamme rahoituksen.

sijoittajapro corporate finance työkaverit

Etsiikö yrityksesi rahoitusta?

Hae yrityksellesi rahoitusta.

SijoittajaPRO Corporate Finance auttaa kannattavia kasvuyrityksiä löytämään sopivan rahoitusmuodon ja rahoittajat.

Toimintamme lähtökohtana on olla välittäjä erinomaisten rahoitusta etsivien yritysten ja tuottoa hakevien sijoittajien välillä. Sijoittajakontakteissamme on useita ankkurisijoittajia, jotka lähtevät mukaan valitsemiimme hankkeisiin ja voivat tarvittaessa toimia tukena yrittäjän kasvupolulla.

Toimintamallimme

Olemme itsekkin yrittäjiä, samoin suurin osa kanssasijoittajistamme on edelleen mukana yritystoiminnassa aktiivisesti. Nykyisessä rahoitustilanteessa rahoituksen saanti hyvilläkin yhtiöillä voi olla haasteellista, me autamme näissä kapeikoissa. Lue tarkemmin asiakastarinoistamme, miten olemme voineet olla avuksi.

Olemme useasti kanssasijoittajana muiden sijoittajien kanssa. Emme kilpaile muiden sijoittajien kanssa, vaan olemme hyvä lisä rahoituskierroksiin ja -ratkaisuihin.

Teemme joustavia lyhytaikaisia (3 kk-36 kk) täydentäviä rahoitusratkaisuja yrityksille, tarjottava lainarahoitus on 100 000 € – 1 500 000 €. 

Avustuksissa ja lainoissa rahat maksetaan jälkikäteen jo maksettuja kustannuksia vastaan. Usein yhtiöillä on haasteita löytää käyttöpääomaa kustannusten maksamiseen ennakkoon. Tarjoamme siltarahoituksen näitä kustannuksia varten ja laina maksetaan takaisin julkisen rahoittajan maksatuksista.

Onko yhtiöllä iso jo sovittu tilaus, johon tarvitset käyttöpääomaa? Tai solmit sopimuksen, missä sinulla on kuukausittainen varma kassavirta pidemmäksi aikaa?

Tarjoamme tilaustasi tai sopimustasi varten lainan, joka maksetaan takaisin sopimuksen tai tilauksen maksatuksista. Saat siis tulevaisuuden sovitut maksatukset lainana meiltä käyttöpääomaksi ja lainan takaisinmaksu tapahtuu suoraan sopimus- tai tilausmaksuista.

Onko sinulla iso investointi, yrityskauppa tai kiinteistöhankinta pöydällä? Osa rahoituspaketista on koossa pankkisi kanssa, mutta siitä puuttuu vielä osuus?

Teemme yhteisrahoituksia pankkien kanssa. Etsimme yhteistyössä pankin kanssa aidosti yhtiötä tukevan ratkaisun.

Toteutamme oman pääoman ehtoisia rahoituksia kasvuyhtiöille, kun yhtiöllä on jo tuote tai palvelu valmiina, ja liikevaihto liikkuu vähintään sadoissa tuhansissa euroissa.

Lähdemme yhtiöön mukaan aktiivisena vähemmistösijoittajana yhdessä ammattimaisten ankkurisijoittajiemme kanssa. Aktiivisissa sijoittajissamme on monen toimialan erikoisosaajia ja olemme mieluusti osa kasvutarinoita!

Joskus yhtiön ja sijoittajien näkemys yhtiön valuaatioista ja kasvumahdollisuuksista ei kohtaa. Tällöin hyödynnämme rahoituksessamme vaihtovelkakirjalainaa. Sovimme yhteisesti yhtiön tavoitteet ja mikäli yhtiö saavuttaa sovitut tavoitteet, muuttuu vaihtovelkakirjalaina omistukseksi sovitulla valuaatiolla.

Aikaisemman vaiheen yhtiöissä toimimme kanssasijoittajana yhdessä Korpun Siemen sijoitusyhtiön kanssa

Meillä on erinomaiset suhteet pankkeihin valtakunnallisesti. Toimimme kohdeyhtiöissämme apuna kaikissa rahoituksen haasteissa myös tulevaisuudessa. Saat meiltä tarvittaessa ulkoistetun rahoitusjohtamisen palvelut yhdessä ankkurissijoittajiemme kanssa ja toimimme myös talousjohtamisen tukena kohdeyhtiöissämme.

Hae rahoitusta.