Yrityslaina

YRITYSLAINA YRITYKSELLesi

ONKO YRITYKSELLÄSI RAHOITUSTARVE?

Tarjoamme 100 000-2 000 000 euroa yrityslainaa osakeyhtiöille nopeasti ja kustannustehokkaasti keskimäärin 7-11 prosentin vuosikorolla:

Olemme yrittäjistä koostuva sijoittajaryhmä, joka sijoittaa suomalaisten yritysten yrityslainoihin. Sijoitamme yrityslainoihin noin 10 miljoonaa euroa vuodessa.

Me sparraamme ja autamme yrityksiä löytämään rahoituksen tilanteessa kuin tilanteessa. Räätälöimme juuri sinulle sopivan yrityslainan. Teemme yritysanalyysin ja luottoluokituksen, mistä muodostuu lainasta maksettava korko ja lainaehdot. Rakennamme usein rahoituspaketteja, jossa on mukana myös pankki, Finnvera, pääomasijoittaja ja Ely tai Business Finland.

Ilman SijoittajaPRO:n rahoitusta uusi liiketoimintani olisi todennäköisesti jäänyt rakentamatta.

Lue koko asiakastarina

Jonne Pöyhtäri Export Maker Oy
Jonne Pöyhtäri
Export Maker Oy

HAE RAHOITUSTA - JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Matias Itkonen

Matias Itkonen

Managing partner, CoB

Lue lisää aiheesta

Yrityslainoihin sijoittaminen tuo hajautusta salkkuun

YRITYSLAINARAPORTTI Q1/2023

Vuoden 2023 ensimmäinen kvartaali saatiin yrityslainoihin sijoittamisen osalta päätökseen ja vuoden ensimmäinen kvartaaliraportti on valmis. Ensimmäisellä kvartaalilla uusia sijoituksia tehtiin yhteensä viisi kappaletta. Kvartaalin aikana

Lue lisää »
analyytikon työpäivä

Analyytikon työpäivä

analyytikon työpäivä keväisessä Helsingissä, kello 09:13 Saavun aamutuimaan Helsingin Spacesiin, jossa yhtiömme co-working -tilat sijaitsevat. Tervehdittyäni henkilökuntaa, istahdan työpisteelleni ja läppärin avattuani ryhdyn käymään läpi

Lue lisää »