Blogi

Asiakastarina: Foppa Oy

Foppa Oy

Foppa Oy on suomalainen vuonna 2019 perustettu yhtiö, joka tarjoaa yrityksille markkinointibudjettien rahoitusta, toimialasta ja kokoluokasta riippumatta. Foppan avulla yritykset voivat maksimoida markkinointibudjettinsa, optimoida käyttöpääomia ja kassavirtaa sekä nopeuttaa liikevaihdon kasvua, niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä markkinoilla. 

Foppa on auttanut kasvussa useita merkittäviä kotimaisia yrityksiä, kuten Dagsmark Petfoodia ja Lempi Kodinhoitoa. Foppan tavoitteena on vuonna 2023 ylittää 10 miljoonan euron liikevaihto ja vuonna 2025 olla Pohjoismaiden johtava markkinointibudjettien rahoittaja. 

SijoittajaPRO Corporate Finance on lainarahoittanut yhtiötä jo kaksi kertaa ja yhteistyön jatkolle on hyvät edellytykset. 

MINKÄLAINEN RAHOITUSTARVE YHTIÖLLÄ OLI?

Foppa Oy:llä oli voimakkaan kasvun seurauksena tarpeita yhtiön liiketoiminnan kasvun rahoittamiseen. Rahoituksen saanti yrityksille on vaikeutunut huomattavasti vuoden 2022 aikana maailman myllerryksissä. Foppa on luonut uuden innovatiivisen tavan rahoittaa asiakasyrityksiä, jotka aktiivisesti hakevat uusia tapoja rahoittaa markkinointitoimenpiteitään. 

Antti Kaihlanen, Foppa Oy
Toimitusjohtaja

MITÄ RAHOITUKSELLA SAAVUTETTIIN?

SijoittajaPRO Corporate Financen mukaantulo toi Foppalle edellytykset tarjota markkinointibudjettien rahoitusta yhä useammille yrityksille. Yhteistyö mahdollistaa Foppan liikevaihdon moninkertaistamisen vuoden 2023 aikana. 

MINKÄLAISTA OLI TOIMIA SIJOITTAJAPRO:N KANSSA?

”Rahoitustarpeiden myötä välillemme syntyi yhteistyökumppanuus ja löysimme yhtiön kanssa yhteisen sävelen sijoituskentässä. Toimimme aiemmin suoraan yksityisten sijoittajien kanssa, joten SijoittajaPRO Corporaten Financen liittyminen rahoituksen järjestelemiseen helpotti meidän työtaakkaa ja pystymme nyt keskittymään ydinliiketoimintamme kehittämiseen”, kertoo Foppan toimitusjohtaja Antti Kaihlanen. 

SIJOITTAJAPRO:N KOMMENTIT

Foppa Oy:n kanssa toimiminen on ollut mutkatonta ja löysimme nopealla aikataululla molemmille osapuolille suotuisan tavan toimia. Yhteiset toimintatapamme nivoutuvat yhteen hyvin ja yhteistyön turvin saamme aikaan lyhyempiä käsittelyaikoja sekä kattavampia rahoitusratkaisuja.

Päätöksenteko yhteistyömme myötä on nopeutunut ja suoraviivaistunut kaikille osapuolelle, mikä on rahoitusta hakeville yhtiöille erityisen tärkeää. 

Haemme aktiivisesti uusia, innovatiivisia tapoja rahoittaa kasvuyhtiöitä ja Foppan rahoitus sopii strategiaamme erinomaisesti. Tuomme blogissamme esiin samantyylisiä yhteistyökumppanuuksia vielä lisää vuoden 2023 aikana.

Tutustu myös muihin Asiakastarinoihimme

KIINNOSTUITKO?

Yrittäjä, oletko rahoituksen tarpeessa? Jätä lyhyt rahoitushakemus tiimillemme, niin olemme sinuun yhteydessä! Sijoittajana voit liittyä alta mukaan sähköpostilistallemme, mikäli olet kiinnostunut kuulemaan uusista sijoituskohteistamme!

ANALYSOIMME KOHTEET JA TOIMIMME KANSSASIJOITTAJINA

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti

Uusimmat blogit
Yrityslainoihin sijoittaminen tuo hajautusta salkkuun

YRITYSLAINARAPORTTI Q1/2023

Vuoden 2023 ensimmäinen kvartaali saatiin yrityslainoihin sijoittamisen osalta päätökseen ja vuoden ensimmäinen kvartaaliraportti on valmis. Ensimmäisellä kvartaalilla uusia sijoituksia tehtiin yhteensä viisi kappaletta. Kvartaalin aikana

Lue lisää
analyytikon työpäivä

Analyytikon työpäivä

analyytikon työpäivä keväisessä Helsingissä, kello 09:13 Saavun aamutuimaan Helsingin Spacesiin, jossa yhtiömme co-working -tilat sijaitsevat. Tervehdittyäni henkilökuntaa, istahdan työpisteelleni ja läppärin avattuani ryhdyn käymään läpi

Lue lisää