Blogi

Korpun Siemen liittyi mukaan ReFaMon kasvutarinaan

Lainarahoitus

SijoittajaPRO Corporate Financen sijoittajien siemenvaiheen sijoitusyhtiö Korpun Siemen liittyi tukemaan ReFaMo Oy:n kasvua. Siemenrahoituskierrokseen osallistuivat myös nykyiset sijoittajat Innovestor Finance, Sontek Ventures, Green Campus Innovations sekä enkelisijoittajat.

ReFaMo on hyväksytty Business Finlandin Deep Tech Accelerator (DTA) -ohjelmaan. Ohjelman ensimmäisen vaiheen tuki vuosille 2023 ja 2024 on 400 000 euroa. DTA-ohjelma jatkuu vuosina 2025-2026 miljoonan euron tuen turvin.

ReFaMo kehittää ja markkinoi patentoituun menetelmään perustuvaa analytiikkaohjelmistoa hitsattujen teräsrakenteiden väsymisen reaaliaikaiseen seurantaan. Yhdistettynä muuhun käyttötietoon, ratkaisu tarjoaa merkittävää hyötyä tuotekehitykselle, operoinnille ja huollolle, eikä vastaavaa ratkaisua ole markkinoilla tarjolla.

Rahoituksen siivittämänä globaaleille markkinoille

ReFaMon analytiikka on jo käytössä kotimaisilla toimijoilla raideliikenteessä, rakennetussa infrassa ja meriteollisuudessa. Ratkaisua voidaan soveltaa hitsattuihin teräsrakenteisiin usealla teollisuuden alalla.

Ainutlaatuisen analytiikkaratkaisun markkinat ovat globaalit ja vihreä siirtymä tukee osaltaan ReFaMon kasvua. Tälle pohjalle on hyvä rakentaa kansainvälinen kasvutarina, jota uuden rahoituksen turvin on tarkoitus lähteä tavoittelemaan.

ReFaMo Oy

ReFaMo on vuonna 2020 perustettu syväteknologiayritys. ReFaMon patentoitu ratkaisu perustuu LUT-yliopiston Teräsrakenteiden laboratorion vuosikymmenten tieteelliseen tutkimukseen, jonka pohjalta on luotu tekoäly- ja koneoppimistekniikoita hyödyntävä innovatiivinen algoritmi hitsattujen teräsrakenteiden seurantaan.

KIINNOSTUITKO?

Tarvitseeko yrityksesi lainarahoitusta kauttamme? Täytä lyhyt lainahakemuksemme, niin olemme teihin yhteydessä! Ja mikäli haluat aina uusista sijoituskierroksista tiedon sähköpostiisi, liity alta mukaan sijoittajalistallemme.

Analysoimme kohteet ja toimimme kanssasijoittajina

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti.

Uusimmat blogit

Yrityslainaraportti Q1/2024

Vuoden 2024 ensimmäinen kvartaali on päätöksessä yrityslainoihin sijoittamisen osalta. Lainanlyhennyksiä maksettiin salkkuun 2 740 079,42 € edestä. Raportointihetkellä lähes kaikki käytettävissä olevasta pääomasta oli sijoitettuna lainoihin.

Lue lisää