Blogi

Kumppanimme Fundu kasvaa 12 MEUR osakeannin turvin

fundu

Yhteistyökumppanimme Fundu toteutti 12 miljoonan euron osakeannin suomalaisille institutionaalisille sijoittajille.

Perustajaosakkaat jatkavat yhtiön suurimpana omistajana. Institutionaalisista sijoittajista LähiTapiola on ollut yhtiön omistajana jo pidempään ja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma osallistui uutena sijoittajana osakeantiin. Fundu tulee hakemaan kasvua yritysjärjestelyillä ja muuttaa asteittain liiketoimintaansa joukkorahoituksen välityksestä neopankiksi. Rahoitusrakennetta on tarkoitus optimoida myöhemmin toteutettavalla velkamuotoisella instrumentilla.

SijoittajaPRO CF Fundun matkassa

Olemme järjestäneet Fundun rahoitusalustalla yli 100 rahoituskierrosta ja sijoittaneet suomalaisiin yrityksiin Fundun rahoitusalustan kautta yli 40 miljoonalla eurolla.

”Fundun rahoitusalusta on meille erinomainen työkalu lainasijoitusten tekemiseen ja sijoitusten hallinnointiin. Yhteistyömme Fundun kanssa on ollut erittäin hedelmällistä. Näemme, että kysyntä täydentävälle lainarahoitukselle tulee entisestään kasvamaan. On mahtava huomata, että myös isot instituutiosijoittajat näkevät saman”, SijoittajaPRO Corporate Financen osakas Henri Palomäki toteaa.

”Omistuspohjan laajenemisen myötä meillä on mahdollisuus kasvaa myös yritysjärjestelyillä. Hyvä ja molempia hyödyttävä yhteistyö SijoittajaPRO:n kanssa on vienyt liiketoimintaamme eteenpäin”, kertoo Fundun toimitusjohtaja Lasse Vuola.

Mikä Fundu?

Vuonna 2014 perustettu Fundu Oy on välittänyt lainamuotoista joukkorahoitusta yli 100 miljoonalla eurolla ja toteuttanut yli 1000 rahoituskierrosta. Fundu on Finanssivalvonnan valvoma lainamuotoisen joukkorahoituksen välittäjä.

KIINNOSTUITKO?

Tarvitseeko yrityksesi rahoitusta? Hae yrityslainaamme! Entä haluatko aina ensimmäisenä tiedon uusista sijoituskohteistamme? Liity alta mukaan sijoittajalistallemme!

ANALYSOIMME KOHTEET JA TOIMIMME KANSSASIJOITTAJINA

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti

Uusimmat blogit
yrityslainaraportti Q2/2023

Yrityslainaraportti Q2/2023

Vuoden 2023 toinen yrityslainaraportti Vuoden 2023 toinen kvartaali on tullut nyt päätökseen yrityslainoihin sijoittamisen osalta. Toisella kvartaalilla uusia sijoituksia tehtiin yhteensä kolme kappaletta. Kvartaalin aikana

Lue lisää