Blogi

Miten vaihtoehtoisiin kohteisiin sijoitetaan vuonna 2024?

SFR Alternative Managers

SijoittajaPRO:n kanssa samaan SIJOITTAJA-yritysryhmään kuuluva Scandinavian Financial Research Oy eli SFR tuottaa vuosittain tutkimusta alternatiivimarkkinoiden tilanteesta ja tulevaisuudesta. SFR Alternative Managers -tutkimus vahvistaa sijoittajien ja varainhoitajien tuntemusta vaihtoehtoisten sijoitusten trendeistä, alan parhaista käytännöistä sekä palveluntarjoajien vahvuuksista ja kehityskohteista Suomessa.

SijoittajaPRO Corporate Financea edusti tutkimuksen julkistustilaisuudessa Helsingin Kansallissalissa Managing Partnerimme Matias Itkonen.

Alternatiivisijoittamisen trendit kuluvana vuonna

SFR Alternative Managers -tutkimuksen tuoreet tulokset osoittavat, että instituutio- ja yksityissijoittajat ovat kasvattaneet merkittävästi Venture Capital- ja Private Equity -sijoituksiaan. Lähitulevaisuudessa näitä omaisuusluokkia salkuissaan aikoo alternatiivisijoittamisen ammattilaisista entisestään kasvattaa yli kaksi kolmasosaa vastanneista. Portfolionsa kiinteistöriskiä puolestaan aikoi vähentää yli puolet vastanneista.

SFR Alternative Managers
Lähde: SRF Alternative Managers

Tutkimuksen Manageriarvio-osiossa nostettiin esiin alan toimijoiden parhaita toimintatapoja. Kilpailu oli kovaa erityisesti VC-rahastojen kategoriassa, mutta tässäkin kategoriassa sijoittajat arvioivat managereilta löytyvän selkeitä heikkouksia ja vahvuuksia. Corpun kanssasijoittajista palkintoja saivat esimerkiksi Voima Ventures sekä Gorilla Capital. Onnittelemme palkittuja!

SFR Alternative Managers
Lähde: SRF Alternative Managers

Kiinnostuitko? Tilaa tutkimus!

Sijoittajana saat tutkimuksesta syväluotaavan raportin varainhoitajien palvelun laadusta omaisuusluokittain, vertaisarvioita hyödyntäen. Lisäksi se antaa kattavan kokonaiskuvan potentiaalisista palveluntarjoajista ja auttaa kotimaisten markkinoiden nousevien trendien ja managerien tunnistamisessa.

Palveluntarjoajia tutkimus auttaa sijoittajien yksityiskohtaisten tarpeiden ja palveluvaatimusten tunnistamisessa, minkä lisäksi se tarjoaa analyysiä sekä omien että kilpailijoiden vahvuuksista ja kehityskohdista. Tutkimus auttaa ymmärtämään sijoittajien varainhankintavaiheen toimintatapoja ja valottaa esimerkiksi sitä, millaisia virheitä rahaston esittelyssä usein tehdään.

Kaikille tutkimuksen tilanneille tarjotaan räätälöity raportti ja henkilökohtainen läpikäynti tutkimuksen tuloksista. Mikäli tutkimuksen tilaaminen kiinnostaa, klikkaa SFR:n sivuille ja ole yhteydessä tutkimuksen asiantuntijoihin!

Rahoitusta ja kiinnostavia sijoituskohteita

Yrittäjä, tarvitseeko yrityksesi lainarahoitusta kauttamme? Täytä lyhyt lainahakemuksemme, niin olemme teihin yhteydessä! Ja mikäli sijoittajana haluat aina uusista sijoituskierroksista tiedon sähköpostiisi, liity alta mukaan sijoittajalistallemme.

Analysoimme kohteet ja toimimme kanssasijoittajina

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti.

Uusimmat blogit
Kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-groupin kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-konsernin vuotuisat kesäjuhlat vietettiin tällä kertaa merellisellä Hailuodon saarella. Kaksipäiväiseen juhlaan mahtui maastopyöräilyä, paikallisia makuja ja tietysti uintia. Nyt jatkamme töitä hyvin levänneinä!

Lue lisää