Blogi

Seed-yhtiömme Korpun Siemen mukana Monidorin rahoituskierroksella

Monidor

SijoittajaPRO Corporate Financen sijoittajien siemenvaiheen sijoitusyhtiö Korpun Siemen on ollut mukana terveysteknologiayritys Monidor Oy:n rahoituskierroksella. Rahoituskierrosta johti Invesdor, ja mukanamme 564 512 euron sijoituskierroksella olivat myös Voima Ventures sekä Innovestor.

Monidor kehittää innovatiivisia etävalvontapalveluita sairaaloiden vuodeosastoille ja kotisairaaloihin.

Rahoituksen turvin tuotevalikoiman laajennusta ja kansainvälistä kasvua

Suomessa Monidorin etävalvonta on käytössä jo 65 vuodeosastolla ja 13 kotisairaalassa. Alkuvuodesta 2023 järjestelmä lanseerattiin käyttöön myös Ruotsissa, jossa jakelijana toimii ApoEx. Tämän vuoden huhtikuussa palvelun käyttö aloitettiin puolestaan Japanissa, kun Monidor solmi yhteistyösopimuksen lääketieteellisiä laitteita valmistavan ja jakelevan Senko Medicalin kanssa.

Myös muita yhteistyöneuvotteluja on vireillä ja yhtiön on tarkoitus jatkaa laajentumista niin Euroopassa kuin Aasiassakin.

”Etävalvontapalveluille on kysyntää sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Terveydenhuolto kehittyy nyt vauhdilla, koska hoitotyötä helpottaville ratkaisuille on suuri tarve. Sekä sairaalat että kotisairaalat ovat yhä avoimempia teknologian hyödyntämiselle. Terveysteknologian menestyminen kansainvälisillä markkinoilla vaatii kuitenkin pitkäjänteistä työtä. Tämän rahoituksen avulla voimme edistää myyntiämme kotimaan lisäksi ensisijaisesti Ruotsissa, Japanissa ja Sveitsissä. Laajennamme myös tuotetarjontaamme etävalvontapalvelussa ja teemme yhteistyötä johtavien kansainvälisten toimijoiden kanssa.” kertoo Monidorin toimitusjohtaja Mikko Savola.

Korpun Siemen osana Monidorin kasvutarinaa

”Monidor on mielenkiintoinen yhtiö, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä etävalvotun terveysteknologian saralla jo pitkään. Olemme seuranneet yhtiötä matkan varrella ja nyt näimme hyvän hetken hypätä mukaan yhtiön kasvutarinaan, kun yhtiö on kansainvälistymisen kynnyksellä.” toteaa SijoittajaPRO Corporaten Financen managing partner ja Korpun Siemenen hallituksen jäsen Matias Itkonen.

KIINNOSTUITKO?

Tarvitseeko yrityksesi lainarahoitusta kauttamme? Täytä lyhyt lainahakemuksemme, niin olemme teihin yhteydessä! Ja mikäli haluat aina uusista sijoituskierroksista tiedon sähköpostiisi, liity alta mukaan sijoittajalistallemme.

Analysoimme kohteet ja toimimme kanssasijoittajina

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti.

Uusimmat blogit

Yrityslainaraportti Q1/2024

Vuoden 2024 ensimmäinen kvartaali on päätöksessä yrityslainoihin sijoittamisen osalta. Lainanlyhennyksiä maksettiin salkkuun 2 740 079,42 € edestä. Raportointihetkellä lähes kaikki käytettävissä olevasta pääomasta oli sijoitettuna lainoihin.

Lue lisää