Blogi

SIJOITTAJA-groupin kesäjuhlat Hailuodossa

Kesäjuhlat Hailuodossa

Vaikka me Corpulla pidämme työstämme ja työnteosta kovasti, vaihdamme mekin välillä vapaalle. SIJOITTAJA-konsernin yhteiset vuotuisat kesäjuhlat vietettiin tällä kertaa 30.5.-31.5. kuvankauniissa Hailuodossa. Kesäjuhlille kokoontuivat kaikki yritysryhmämme ympäri Suomea työskentelevät työntekijät. Juhlapaikan valinta oli helppoa, sillä konsernin alkuperäinen kotipaikka sijaitsee Hailuodossa.

Maastopyöräilyn ja makujen huumaa

Kesäjuhlat potkaistiin käyntiin tuhdilla aamiaisella, ja sen jälkeen hyppäsimme sähköpyörien selkään ja lähdimme uhmaamaan luodon hiekkaisia maastopyöräreittejä. Vauhdikkaan startin jälkeen kohotimme maljat SIJOITTAJA-groupin pääkonttorilla, jonka jälkeen jatkoimme syömään maittavat lounaat. Ruokailun jälkeen pääsimme tutustumaan Hailuodon Panimon tuotantotiloihin ja perehtymään oluen panemiseen. Tietysti saimme myös maisteltavaksi paikallista tuotantoa!

SIJOITTAJA-group kesäjuhlat

Kesäjuhlat olivat täynnä tietysti myös hyvää ruokaa, sillä uimisen ja yhteisen oleskelun jälkeen olikin aika lähteä maistelemaan pizzoja paikalliseen Bistro & Majapaikka Fransiin. Yleisön suosikeiksi nousivat erityisesti sellaiset pizzat, joissa hyödynnettiin paikallista kalaa, riistaa ja marjoja.

Pienen ruokalevon jälkeen suuntasimme saunomaan ja uskaliaimmat kävivät vielä iltauinnilla meressä. Samalla myös istuttiin iltaa ja ihasteltiin lämmintä säätä. Myöhäisillan ruuaksi kävimme vielä Riemuliiterissä nauttimassa avotulella paistettuja hot dogeja sekä ihastelemassa meren taakse laskevaa aurinkoa.

Nyt jatkamme täysillä uusien lainacasejen analysointia, hyvin levänneinä ja virkistäytyneinä. Työstäkin saa enemmän tehoja irti, kun välillä antaa merituulen vilvottaa!

KIINNOSTUITKO?

Yrittäjä, tarvitseeko yrityksesi lainarahoitusta kauttamme? Täytä lyhyt lainahakemuksemme, niin olemme teihin yhteydessä! Ja mikäli sijoittajana haluat aina uusista sijoituskierroksista tiedon sähköpostiisi, liity alta mukaan sijoittajalistallemme.

Analysoimme kohteet ja toimimme kanssasijoittajina

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti.

Uusimmat blogit