Blogi

SijoittajaPRO CF asiantuntijana SIJOITTAJA -podcastissa

SIJOITTAJA -podcast

SijoittajaPRO Corporate Financen Matias Itkonen kuullaan uusimman SIJOITTAJA -podcastin asiantuntijavieraana. SIJOITTAJA -podcast on Sijoittaja.fi:n tuottama podcast-sarja, joka paneutuu markkinamaailman tärkeimpiin käänteisiin ja tuottavimpiin sijoitustyyleihin. Haastateltavina kuullaan kiinnostavimpia salkunhoitajia, analyytikkoja sekä sijoittajia.

Tuoreessa jaksossa tutustutaan pääomasijoittamiseen SijoittajaPRO CF:n Matiaksen johdolla.

Pääomasijoittamisen abc

Pääomasijoittamisen perusajatuksena on löytää lupaavia listaamattomia yrityksiä, ja mahdollistaa niiden kasvua suorilla sijoituksilla. Pääomasijoittaminen eroaa perinteisistä, listatuista osake- ja korkomarkkinoista siten, että pääomasijoitusten kohteena olevilla yrityksillä ei useinkaan ole edes kauppapaikkaa. Pääomasijoituksia voidaan tehdä eri kasvunvaiheessa oleviin yrityksiin, aivan startup-vaiheessa olevista yhtiöistä jo toimintansa vakiinnuttaneihin kasvuyhtiöihin.

Pääomasijoittamisella on myös yhteiskunnallisesti merkittävä vaikutus: sijoituksilla voidaan varmistaa lupaavien kasvuyritysten alkuvaiheen rahoitus ja näin tukea yritysten mahdollisuuksia onnistua.

Kuuntele uusin SIJOITTAJA -podcast

SijoittajaPRO Corporate Financen ammattitaitoa kuullaan myös podcastin tulevissa jaksoissa, kun sarjassa käsitellään esimerkiksi yrityslainoihin sijoittamista ja syvennytään jatko-osien merkeissä vielä tarkemmin pääomasijoituksiin ja suoriin yrityslainoihin.

Ota kuunteluun SIJOITTAJA -podcastin aikaisemmat jaksot!

KIINNOSTUITKO?

Tarvitseeko yrityksesi rahoitusta? Hae yrityslainaamme! Entä haluatko aina ensimmäisenä tiedon uusista sijoituskohteistamme? Liity alta mukaan sijoittajalistallemme!

Analysoimme kohteet ja toimimme kanssasijoittajina

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti.

Uusimmat blogit

Yrityslainaraportti Q1/2024

Vuoden 2024 ensimmäinen kvartaali on päätöksessä yrityslainoihin sijoittamisen osalta. Lainanlyhennyksiä maksettiin salkkuun 2 740 079,42 € edestä. Raportointihetkellä lähes kaikki käytettävissä olevasta pääomasta oli sijoitettuna lainoihin.

Lue lisää