Blogi

SijoittajaPRO CF mukana Nucun kasvutarinassa

nucu

SijoittajaPRO Corporate Financen siemenvaiheen sijoitusyhtiö Korpun Siemen on ollut mukana tukemassa Nucun kasvua. 0,95 miljoonan euron seed-rahoituskierroksen pääsijoittajana toimi Voima Ventures. Lisäksi kanssamme kierroksella oli myös esimerkiksi Ouran ja Natural Cyclesin perustajia.

Nucu kehittää vauvojen ja erityisesti keskosten nukkumista tukevaa unialustaa, joka sydämensykkeen ja tuttujen äänien keinoin simuloi vanhemman läsnäoloa.

Rahoituksella kuluttajamarkkinoille

Hieman alle miljoonan euron siemenrahoituksella Nucu pyrkii tuomaan tuotteensa kuluttajamarkkinoille vuoden 2023 loppupuolella. Unialusta on ollut koekäytössä sairaaloissa ja neuvoloissa jo usean vuoden ajan, mutta kuluttaja-asiakkaille sitä ei ole vielä saatu. Sairaaloiden sijaan yhtiö tavoitteleekin asiakkaikseen tavallisia
vauvaperheitä, joiden unirytmin tukena laite voisi toimia. Unialusta tarvitsee ensin kuitenkin lisää tutkimusta ja kehitystä, sillä laitteen toimivuudesta ei ole vielä tieteellistä todistusta.

Markkinoilla on kysyntää Nucun ratkaisuille, sillä suurin osa terveysteknologian tuotteista on suunnattu pääasiassa aikuisille. Nucu kohdentaa tuotteensa nimenomaan vauvaperheille ja pyrkii mahdollistamaan tuotteensa avulla sellaisen vauvan unirytmin, joka auttaa koko perhettä.

Nucu Oy

Nucu on Oulussa vuonna 2016 perustettu teknologiayritys, joka kehittää vauvojen nukkumista tukevia unialustoja. Nucun päämääränä on auttaa perheitä ja vauvoja positiivisen stimulaation ja kehittävän unen avulla. Ensimmäisen sukupolven moniaistillinen Nucu-unialusta on kehitetty yhdessä Oysin keskososaston kanssa ja pyrkimys on tukea erityisesti keskosten kehitystä.

Lue lisää HS Visiosta ja Nucun tiedotteesta!

KIINNOSTUITKO?

Onko yritykselläsi rahoitustarpeita? Jätä lyhyt rahoitushakemus tiimillemme, niin olemme sinuun yhteydessä! Alta voit myös liittyä mukaan sähköpostilistallemme, jos olet kiinnostunut kuulemaan uusista sijoituskohteistamme!

Analysoimme kohteet ja toimimme kanssasijoittajina

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti.

Uusimmat blogit
Kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-groupin kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-konsernin vuotuisat kesäjuhlat vietettiin tällä kertaa merellisellä Hailuodon saarella. Kaksipäiväiseen juhlaan mahtui maastopyöräilyä, paikallisia makuja ja tietysti uintia. Nyt jatkamme töitä hyvin levänneinä!

Lue lisää