Blogi

SijoittajaPRO CF mukana SIJOITTAJA -podcastissa

SIJOITTAJA -podcast

SijoittajaPRO Corporate Financen Henri Palomäki kuullaan uusimman SIJOITTAJA -podcastin asiantuntijavieraana. SIJOITTAJA -podcast on Sijoittaja.fi:n tuottama podcast-sarja, joka paneutuu markkinamaailman tärkeimpiin käänteisiin ja tuottavimpiin sijoitustyyleihin. Haastateltavina kuullaan kiinnostavimpia salkunhoitajia, analyytikkoja sekä sijoittajia.

Uusimmassa jaksossa tutustutaan listaamattomien yrityslainojen maailmaan SijoittajaPRO CF:n Henrin johdolla.

Listaamattomiin yrityslainoihin sijoittaminen

Yrityslainoihin sijoittaminen eroaa esimerkiksi perinteisistä osakesijoituksista siten, että yrityslainoissa ei sijoiteta kohdeyrityksen osakkeisiin vaan annetaan kohdeyritykselle lainaa, jonka kohdeyritys maksaa korkoineen takaisin.

Yrityslainojen kohteena ovat usein lupaavat kotimaiset kasvuyritykset, joiden liikevaihto on vielä suhteellisen maltillista. Lainat mahdollistavat yrityksille esimerkiksi sellaisten projektien toteuttamisen, joissa kulut tulevat etukäteen ja tuotot vasta myöhemmin. Rahoituksen turvin yritykset pystyvät kasvamaan, työllistämään ja toteuttamaan projektejaan.

Listaamattomiin yrityslainoihin sijoittamista voikin pitää yhteiskunnallisena sijoittamisena, koska kohdeyritykset luovat elinvoimaa ja pystyvät kasvun myötä tarjoamaan lisää työpaikkoja.

KUUNTELE UUSIN SIJOITTAJA -PODCAST

SijoittajaPRO CF:n ammattitaitoa on päästy kuulemaan SIJOITTAJA -podcastissa myös aikaisemmin, kun Matias toimi pääomasijoittamista käsittelevän jakson asiantuntijavieraana.

OTA KUUNTELUUN SIJOITTAJA -PODCASTIN AIKAISEMMAT JAKSOT!

KIINNOSTUITKO?

Tarvitseeko yrityksesi rahoitusta? Hae yrityslainaamme! Entä haluatko aina ensimmäisenä tiedon uusista sijoituskohteistamme? Liity alta mukaan sijoittajalistallemme!

Analysoimme kohteet ja toimimme kanssasijoittajina

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti.

Uusimmat blogit
Kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-groupin kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-konsernin vuotuisat kesäjuhlat vietettiin tällä kertaa merellisellä Hailuodon saarella. Kaksipäiväiseen juhlaan mahtui maastopyöräilyä, paikallisia makuja ja tietysti uintia. Nyt jatkamme töitä hyvin levänneinä!

Lue lisää