Blogi

SijoittajaPRO:n ja Greenstepin Private debt -tapahtuma 18.6. Espoossa

Private debt -tapahtuma

Järjestämme yhteistyössä Greenstep Oy:n kanssa yhteisen aamutapahtuman tiistaina 18.6. Espoossa. Private debt siltarahoitustarpeisiin -tapahtuma vietetään Greenstepin toimistolla osoitteessa Keilaranta 5. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille yhteistyökumppaneillemme, sijoittajille sekä yrityksille.

Vaihtoehtoiset rahoitukset kasvun tukena

Nykyisen taloustilanteen vallitessa hyvienkin yhtiöiden voi olla vaikeaa saada toimintansa kasvattamiseksi rahoitusta pankeilta. Tapahtumassamme yritysrahoituksen asiantuntijat käyvät läpi rahoitusmarkkinoiden vaihtoehtoista private debt -instrumenttia ja sen soveltuvuutta sekä kasvuyhtiöiden että vakiintuneempien yritysten näkökulmasta.

Tilaisuus alkaa aamiaisella klo 8.30, ja tervetulosanojen myötä virallinen ohjelma käynnistyy klo 9. Corpun Managing Partner Matias Itkonen aloittaa varsinaisen ohjelman esityksellään SijoittajaPRO:n vaihtoehtoisista rahoitusratkaisuista kasvuyrityksille. Greenstepin Partner Oliver Lindholm jatkaa kertomalla kasvuyhtiön siltarahoituksesta talousjohtajan silmin. Tämän jälkeen niin ikään Greenstepin Partner Vesa Havukainen esitelmöi tuotannollisen yrityksen siltarahoituksesta käyttöpääoman rahoitustarpeisiin. Lopuksi kuullaan vielä mielenkiintoinen asiakascase SijoittajaPRO:n ja Greenstepin yhteiseltä asiakasyritykseltä siltarahoituksen hyödyntämisestä. Tilaisuuden loppuun on varattu aikaa vapaalle keskustelulle ja verkostoitumiselle.

  • Tervetulosanat / Juho Pietilänaho, Partner, Greenstep
  • SijoittajaPRO:n vaihtoehtoiset rahoitusratkaisut kasvuyrityksille / Matias Itkonen, Managing Partner, SijoittajaPRO
  • Kasvuyhtiön siltarahoitus talousjohtajan silmin / Oliver Lindholm, Partner, Greenstep
  • Tuotannollisen yrityksen siltarahoitus käyttöpääoman rahoitustarpeisiin / Vesa Havukainen, Partner, Greenstep
  • Asiakascase: Siltarahoituksen hyödyntäminen Champion Doorissa / Pekka Sipola, CFO, Champion Door

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan

Olitpa sitten rahoitusta tarvitseva yrittäjä tai mielenkiintoisia sijoituskohteita etsivä sijoittaja, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ilmoittaudu tiistaina 18.6. Espoon Keilaranta 5:ssä järestettävään tapahtumaan ja tule kuulemaan, miten erilaiset rahoitusvaihtoehdot voivat auttaa yrityksesi kasvussa tai tarjota kiinnostavia sijoitusmahdollisuuksia.

Klikkaa tästä ilmoittautumaan tapahtumaan 16.6. mennessä.

Kutsumme kaikki yhteistyökumppanimme, sijoittajamme ja asiakkaamme mukaan tilaisuuteen! Muistathan ilmoittautua sunnuntaihin 16.6. mennessä, jotta osaamme varata tilaisuuteen sopivasti tarjottavia.

Analysoimme kohteet ja toimimme kanssasijoittajina

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti.

Uusimmat blogit
Kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-groupin kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-konsernin vuotuisat kesäjuhlat vietettiin tällä kertaa merellisellä Hailuodon saarella. Kaksipäiväiseen juhlaan mahtui maastopyöräilyä, paikallisia makuja ja tietysti uintia. Nyt jatkamme töitä hyvin levänneinä!

Lue lisää