Blogi

Esittelyssä mielenkiintoinen sijoituskohde: KoskiRent Oy

KoskiRent

Siirtokelpoisia vuokratiloja kuntasektorille

Kuntasektorilla on valtava tarve siirtokelpoisille koulu- ja päiväkotirakennuksille. Kyseessä on miljardin euron markkina ja KoskiRent on alan kasvuyhtiö. Nyt yhtiöllä on käynnissä sijoituskierros. Millaisia tuotto-odotuksia ja mahdollisuuksia se sijoittajalle tarjoaa?

Pidimme aiheesta webinaarin keskiviikkona 11.10.2023. Webinaarin vetäjänä toimi Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjä Timo Heikkilä ja sijoituskohdetta esitteli KoskiRent Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tapani Koski. Meneillään olevasta sijoituskierroksesta oli kertomassa SijoittajaPRO Corporate Financen managing partner Matias Itkonen.

Webinaarissa kuulet:

  • Sijoituscase esittelyssä: Koskirent Oy
  • Miljardin euron markkina – päiväkoti- ja koulurakennusten vuokramarkkina
  • Sijoittajien kysymyksiä ja vastauksia
Voit myös ladata webinaarin esityksen pdf-muodossa täältä

Katso webinaaritallenne

SijoittajaPRO CF mukana KoskiRentin matkassa

SijoittajaPRO Corporate Finance on ollut osa KoskiRentin tarinaa jo vuosia, ja sijoituskohde taustahenkilöineen on tullut tutuksi.

”Olemme olleet mukana yhtiön kasvutarinassa sijoittajana jo vuodesta 2017 lähtien. Kaupungit lisäävät voimakkaasti vuokrausta moduulimallisiin päiväkoti- ja koulurakennuksiin ja KoskiRent on osoittanut pärjäävänsä tuotteillaan tässä voimakkaasti kasvavassa markkinassa. Moduulikiinteistöjen arvonmääritys on vielä alkuvaiheessa, ja yhtiön arvon kasvu syntyy useammasta ajurista”, kommentoi SijoittajaPRO CF:n managing partner Matias Itkonen.

kiinnostuitko sijoituskohteesta?

SijoittajaPRO Corporate Finance hallinnoi sijoituskierrosta.

  • Osakekohtainen hinta on 1160 € / osake. Minimisijoitus on 9 osaketta, 10 440 €.
  • Koko Osakeanti on 4465 osaketta (5,18 MEUR), mistä KoskiRentin nykyiset omistajat ja SijoittajaPRO Corporate Financen ankkurisijoittajat ovat merkinneet jo yli 20 %.
  • Hallinnoimme sijoituskierrosta ja kerromme mielellämme sijoittajille lisää! Mikäli haluat keskustella lisää KoskiRentistä sijoituskohteena, ota yhteyttä matias.itkonen@sijoittajapro.fi tai klikkaa alla olevaa linkkiä.
matias itkonen
Pyydä Matiasta ottamaan yhteyttä!

KIINNOSTUITKO?

Yrittäjä, tarvitseeko yrityksesi rahoitusta kauttamme? Täytä lyhyt lainahakemuksemme, niin olemme teihin yhteydessä! Ja mikäli haluat aina uusista sijoituskierroksista tiedon sähköpostiisi, liity alta mukaan sijoittajalistallemme.

Analysoimme kohteet ja toimimme kanssasijoittajina

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti.

Uusimmat blogit

Yrityslainaraportti Q1/2024

Vuoden 2024 ensimmäinen kvartaali on päätöksessä yrityslainoihin sijoittamisen osalta. Lainanlyhennyksiä maksettiin salkkuun 2 740 079,42 € edestä. Raportointihetkellä lähes kaikki käytettävissä olevasta pääomasta oli sijoitettuna lainoihin.

Lue lisää