Blogi

Portfolioyhtiömme Haltian Oy keräsi 22 MEUR rahoituskierroksen

Haltian Oy

SijoittajaPRO Corporate Financen portfolioyhtiö Haltian Oy on vienyt onnistuneesti maaliin 22 miljoonan euron sijoituskierroksensa. Kierrosta johti Mandatum Asset Management Growth Equity ja muina sijottajina mukana olivat Varma, Tesi, Ventic ja Inventure. SijoittajaPRO CF on ollut mukana rahoittamassa Haltiania kolmella sijoituskierroksella; vuosina 2018, 2020 sekä 2022. Historiansa aikana Haltian on kerännyt rahoitusta yhteensä 40 miljoonaa euroa.

Tavoitteena Yhdysvaltojen ja Euroopan valloitus

Kerätty 22 miljoonaa euroa on tarkoitus käyttää menestyksekkääseen laajentumiseen Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Myös uusia IoT-ratkaisuja on määrä tuoda markkinoille vielä kuluvan vuoden aikana, mitä uusi rahoitus myös edesauttaa. Yhtiö on taannoin perustanut toimipisteet Kaliforniaan sekä Alankomaihin, ja uuden rahoituksen on tarkoitus nopeuttaa kansainvälistymistä. Yhdysvaltojen osuus yhtiön liikevaihdosta on jo peräti kolmannes.

Uusien huippuluokan IoT-ratkaisujen ja -palvelujen kysyntää ohjaavat globaalit megatrendit, kuten työmukavuuden parantaminen ja hybridityön tukeminen, sekä kiinteistöalan digitalisaatio ja energia- ja tilankäytön tehokkuus. Merkittävää vetovoimaa tuotteille ja ratkaisuille ovat tuoneet myös huipputason asiakkaat.

”Haltianilla missiomme on työelämän sujuvuus.”

Pasi Leipälä, toimitusjohtaja

”Tämä missio on herättänyt huomiota asiakkaidemme keskuudessa. Olemme innoissamme voidessamme jatkaa huippuluokan IoT-ratkaisujen toimittamista, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään digitaaliaikakaudella, tekemään parempia datalähtöisiä päätöksiä ja viime kädessä rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta.” kertoo toimitusjohtaja ja yhtiön perustaja Pasi Leipälä.

SijoittajaPRO CF mukana Haltianin tarinassa

Olemme Corppuna olleet mukana Haltianin kasvutarinassa jo vuodesta 2018 lähtien, jolloin osallistuimme ensimmäiselle sijoituskierrokselle. Tuolloin sijoitimme yhtiön vaihtovelkakirjalainaan 700 000 TEUR. Vuonna 2020 puolestaan olimme mukana 9 miljoonan euron rahoituskierroksella. Tuorein sijoituksemme Haltianiin tehtiin vuonna 2022, kun yhtiö keräsi 6,6 MEUR sijoituskierroksen.

”Haltianin kasvu ja rahoitustarve ovat soveltuneet meidän sijoitusmalliimme kuin nenä päähän. Olemme sijoitusstrategiamme mukaisesti kanssasijoittaneet erinomaisten pääomasijoittajien (Nordic Option, Inventure, Ilmarinen, Tesi) kanssa eri kierroksilla, nousevaan valuaatioon, samoilla ehdoilla ja kasvavilla sijoituspanostuksilla. Nyt yhtiö on saavuttanut tason, mikä oli ensimmäinen tavoitteemme vuonna 2018, eli valmius aitoon maailmanvalloitukseen. Ja siitä on kiittäminen toimitusjohtaja Pasia tiimeineen.” kommentoi SijoittajaPRO Corporate Financen managing partner Matias Itkonen.

KIINNOSTUITKO?

Tarvitseeko yrityksesi lainarahoitusta kauttamme? Täytä lyhyt lainahakemuksemme, niin olemme teihin yhteydessä! Ja mikäli haluat aina uusista sijoituskierroksista tiedon sähköpostiisi, liity alta mukaan sijoittajalistallemme.

Analysoimme kohteet ja toimimme kanssasijoittajina

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti.

Uusimmat blogit
Kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-groupin kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-konsernin vuotuisat kesäjuhlat vietettiin tällä kertaa merellisellä Hailuodon saarella. Kaksipäiväiseen juhlaan mahtui maastopyöräilyä, paikallisia makuja ja tietysti uintia. Nyt jatkamme töitä hyvin levänneinä!

Lue lisää