Blogi

SijoittajaPRO CF ja Sebastian Aho mukana Kärppälinnassa

kärppälinna

SijoittajaPRO Corporate Finance ja NHL-jääkiekkoilija Sebastian Aho ovat mukana Kärppälinna-hankkeessa.

Oulun Linnanmaalle rakentuu Euroopan mittakaavassa ainutlaatuinen jääurheilukeskus juniorijääkiekkoilun tarpeisiin. Oulun Kärpät 46 ry:n vetämä hanke toteuttaa kaupungin nykyisten kahden jääkaukalon viereen kaksi uutta jääkaukaloa. Harjoituskeskusta täydentävät kuntosali, liiketilat sekä 79 hotellihuoneen Sport Hotel Oulu.

Oheisella videolla Kärppäkasvatti Sebastian Aho kertoo, miksi hän on mukana Kärppälinna-sijoituksessa:

Jäävuoroille on kysyntää

Oulussa on huutava pula uudelle jääkapasiteetille. Harrastajamäärien kasvu on näkynyt erityisesti siinä, että kaupungin aikaisemmat kaksi kaukaloa eivät ole riittäneet kaikkien harrastajien tarpeisiin ja jäävuorojen saanti on ollut haasteellista. Kahden uuden kaukalon turvin saadaan helpotettua joukkueiden ja ikäluokkien keskinäistä kilpailua jäävuoroista eivätkä junioreiden harjoitusvuorot veny iltamyöhiin. Uusilla kaukaloilla saadaan myös laskettua korkeiksi nousseita jäämaksuja ja keskuksen tuloilla pystytään jatkossa kompensoimaan junioritoiminnan kuluja. Samassa paketissa sijaitsevat jäähallit, hotelli, ravintola, kuntosali, kokoustilat sekä muut oheistoiminnot mahdollistavat tulevaisuudessa kansallisten ja jopa kansainvälisten kiekkoturnausten järjestämisen Oulussa.

Pohjoisen asialla

Harjoituskeskus- ja hotellihankkeen tarkoituksena on taata, että Oulusta kehittyy jatkossakin kansainvälisesti kilpailukykyisiä jääkiekkoilijoita. Eurooppalaisittainkin merkittävän hankkeen taustalla toimii koko Kärppä-perhe eli liigatoimintaan keskittyvä Oulun Kärpät Oy, juniori- ja naiskiekkoiluun panostava Oulun Kärpät 46 ry sekä kehittämiseen ja tukemiseen tähtäävä Kärppä-Säätiö. Kärppä-perheen yhteisenä arvona korostuu pohjoissuomalaisuus.

Minkälaista tuottoa sijoittaja voi odottaa?

Uusien jääkaukaloiden lisäksi Oulussa on selvä tarve lisätylle hotellikapasiteetille. Oulun käyttöaste koronan jälkeen tänä vuonna on ollut 62% (vuonna 2019 67%) ja keskihinta yöltä 111€ (vuonna 2019 105€). Sport Hotel Oulu tuottaa yli 10% omalle pääomalle, jos huoneen hinnaksi ajatellaan maltillinen 99€ ja hotellin käyttöasteeksi 55%. Mikäli hotelli saavuttaa realistisen, Oulun alueelle normaalin 60% käyttöasteen ja 111€ huonehinnan, oman pääoman tuotto on jo yli 15%.

MITEN hotellihuoneen omistajaksi pääsee?

Ole yhteydessä suoraan meihin puhelimitse tai sähköpostitse:

Matias Itkonen, 045 672 1414, matias.itkonen@sijoittajapro.fi

Hannu Huuskonen, 050 422 6331, hannu.huuskonen@sijoittaja.fi

Anni Rautio, 040 415 3850, anni.rautio@sijoittajapro.fi

Analysoimme kohteet ja toimimme kanssasijoittajina

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti.

Uusimmat blogit
Kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-groupin kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-konsernin vuotuisat kesäjuhlat vietettiin tällä kertaa merellisellä Hailuodon saarella. Kaksipäiväiseen juhlaan mahtui maastopyöräilyä, paikallisia makuja ja tietysti uintia. Nyt jatkamme töitä hyvin levänneinä!

Lue lisää