Blogi

SijoittajaPRO CF valitsemassa vuoden parasta startuppia

Polar Bear Pitching

Polar Bear Pitching on ainutlaatuinen tapahtuma, joka palasi takaisin Ouluun usean vuoden tauon jälkeen. Tapahtuma on saanut kansainvälistä huomiota lähestymistavallaan yrittäjyyteen ja innovointiin: useimmat pitchauskilpailut järjestetään mukavasti lämmitetyissä kokoushuoneissa, mutta Polar Bear Pitching -tapahtumassa yrittäjät uskaltautuvat olemaan erilaisia ja kokeilemaan, mitä he ovat valmiita kestämään unelmiensa toteuttamiseksi. Pitchauksessa valitut kilpailijat pääsevät näyttämään päättäväisyytensä koko maailmalle hyppäämällä jääkylmään veteen ja pitchaamaan startup-yritystään. Avantokilpailu on maailmanlaajuisesti lähetettävä ulkoilmaohjelma.

SijoittajaPRO Corporate Finance sai tänä vuonna kunnian liittyä kilpailun arvovaltaiseen tuomaristoon ja olla mukana valitsemassa vuoden parasta startuppia. Olemme mielellämme mukana edistämässä alkuvaiheessa olevien yritysten matkaa kohtia kasvua.

Investorisauna

Tapahtuma alkoi Corpun osalta jo keskiviikkona, kun järjestimme yhteistyössä Business Oulun kanssa Investor-only saunaillan toimitiloissamme. Tapahtumaan kokoontui hieman yli 30 kotimaista ja kansainvälistä kasvuyrityksistä kiinnostunutta sijoittajaa, ja pääsimme illan aikana nauttimaan saunasta, hyvästä ruuasta ja tietenkin kiinnostavista keskusteluista.

SijoittajaPRO on myös teknologiasijoittaja mukana teknologian aallonharjalla. Konsernin johtaja Hannu Huuskonen pääsi testaamaan Applen uusia Vision Pro -älylaseja illan aikana. Lasit eivät sulje kantajaansa virtuaalimaailmaan täysin, sillä ne pystyvät heijastamaan kantajansa silmät linssiin, jolloin ympäröivät ihmiset näkevät ilmeet ja eleet, vaikka lasit olisivatkin päässä.

Polar Pear Pitching huipentui tänä iltana 29.2. klo 18:00 alkaen Oulun kauppatorilla, jossa pitchauksen finaali tapahtui. Tuomaroimassa mukana oli Corpun Managing Partner Matias Itkonen. Paljastamme tapahtuman voittajan ensi viikolla blogissamme!

KIINNOSTUITKO?

Yrittäjä, oletko rahoituksen tarpeessa? Jätä lyhyt rahoitushakemus tiimillemme, niin olemme sinuun yhteydessä! Sijoittajana voit liittyä alta mukaan sähköpostilistallemme, mikäli olet kiinnostunut kuulemaan uusista sijoituskohteistamme!

Analysoimme kohteet ja toimimme kanssasijoittajina

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti.

Uusimmat blogit
Kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-groupin kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-konsernin vuotuisat kesäjuhlat vietettiin tällä kertaa merellisellä Hailuodon saarella. Kaksipäiväiseen juhlaan mahtui maastopyöräilyä, paikallisia makuja ja tietysti uintia. Nyt jatkamme töitä hyvin levänneinä!

Lue lisää