Blogi

Sijoituskumppaniesittely: Nordic Option Oy

Nordic Option Oy

SijoittajaPRO Corporate Finance tekee useimmat sijoituksensa yhteistyössä muiden pääomasijoittajien, perheyhtiöiden tai enkelisijoittajasyndikaattien kanssa. Sijoituskumppaniesittely-artikkelisarjassa esittelemme sijoittajia, joiden kanssa olemme toimineet samoilla rahoituskierroksilla ja tehneet mainiota yhteistyötä.

Nordic Option Oy

Nordic Option on Oulussa kotipaikkaansa pitävä pääomasijoittaja, joka on auttanut kotimaisia yhtiöitä kasvun polulla jo vuodesta 1994 lähtien. Osakeyhtiömuotoisen pääomasijoitusrahaston toiminnassa korostuu erityisesti sellaisten pohjois-suomalaisten pienten ja keskisuurten kasvuvaiheen yritysten rahoittaminen, joilla on kunnianhimoiset kasvutavoitteet ja jo ennestään näyttöjä kasvusta. Kohdeyhtiöiden toimialaa ei ole rajoitettu, mutta liikevaihdon on pyörittävä miljoonan tuntumassa. Nordic Optionin taustalla toimii joukko rahoitusalan ammattilaisia, joilta löytyy kokemusta alasta aina 90-luvun alkupuolelta alkaen.

”Katsomme yrityksiä aina kokonaisuutena, eikä meillä ole yksittäistä tekijää, joka nousisi sijoituspäätöksissä muiden yläpuolelle. Arvioimme potentiaalisissa kohdeyrityksissä aina tiimiä, tuotetta tai palvelua, liiketoimintamahdollisuutta, kilpailuetua, toimialaa, markkinoita ja asiakkaita sekä yhtiön taloutta ja tulevaisuuden näkymiä. Näiden esimerkkien lisäksi keskustelemme paljon yrittäjien kanssa heidän ajatuksistaan yhtiön kehittämistarpeista.” pohjustaa sijoitusjohtaja Teemu Puumalainen.

”SijoittajaPRO:n kanssa toimiminen on meille ollut sujuvaa ja helppoa. SijoittajaPRO on joustava, käytännönläheinen ja ketterä toimija, joka pystyy reagoimaan asioihin nopeasti. Lisäksi SijoittajaPRO:n verkostosta löytyy merkittävä määrä eri alojen asiantuntijoita, joiden apua pystymme hyödyntämään sijoituskohteiden kehittämisessä.” jatkaa toimitusjohtaja Jaakko Lampela.

Teemu Puumalainen ja Jaakko Lampela, Nordic Option Oy

Corppu Yhteistyössä Nordic Optionin kanssa

Me Corpulla olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Nordic Optionin kanssa jo vuodesta 2018 alkaen. Tänä aikana olemme sijoittajeet joko SijoittajaPRO Corporate Financen sijoittajaryhmän tai seed-vaiheen sijoituksiin keskittyvän Korpun Siemen Oy:n kautta yhdessä Nordic Optionin kanssa peliyhtiö MeKiwiin, IoT-yhtiö Haltianiin, hoivateknologiayhtiö 9 Solutionsiin sekä elektroniikkayhtiö TactoTekiin. Olemme tehneet sekä laina- että osakeantisijoituksia.

”Nordic Option on erinomainen esimerkki kanssasijoittajaverkostostamme. Aktiivinen sijoittaja, joka toimii yhtiön tukena kasvun aikana. Meidän tehtävänä on olla hyvien yhtiöiden sijoituskierrosten täydennyksenä, kun sijoituskierrosta ohjaa ammattimainen sijoittaja. Yhteistyötä eri yhtiöissä olemme tehteet jo kuusi vuotta, ja uusia kohteita katsotaan yhdessä melkein viikottain. Luottamus on syntynyt puolin ja toisin, jolloin yhtiöistä voi keskustella avoimesti sijoittajien kesken.” kommentoi yhteistyötä SijoittajaPRO Corporate Financen managing partner Matias Itkonen.

KIINNOSTUITKO?

Yrittäjä, tarvitseeko yrityksesi lainarahoitusta kauttamme? Täytä lyhyt lainahakemuksemme, niin olemme teihin yhteydessä! Ja mikäli sijoittajana haluat aina uusista sijoituskierroksista tiedon sähköpostiisi, liity alta mukaan sijoittajalistallemme.

Analysoimme kohteet ja toimimme kanssasijoittajina

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti.

Uusimmat blogit
Kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-groupin kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-konsernin vuotuisat kesäjuhlat vietettiin tällä kertaa merellisellä Hailuodon saarella. Kaksipäiväiseen juhlaan mahtui maastopyöräilyä, paikallisia makuja ja tietysti uintia. Nyt jatkamme töitä hyvin levänneinä!

Lue lisää