Blogi

Suomalainen Natal Mind voittoon Polar Bear Pitchingissä

Natal Mind

Vuoden ainutlaatuisin pitchaustapahtuma Polar Bear Pitching kilpailtiin viime viikolla Oulussa neljän taukovuoden jälkeen. SijoittajaPRO Corporate Financen Matias Itkonen osallistui kilpailun maineikkaaseen tuomaristoon ja pääsi valitsemaan kymmenen urhean pitchaajan joukosta voittajan!

Natal Mind toimii virtuaalisena synnytysvalmentajana

10 000 euron palkinnon arvoista Natal Mindia avannossa esitteli naistentautien erikoislääkäri Aura Pyykönen.

Natal Mind, Aura Pyykönen

”Lähtökohtana Natal Mindiin on ollut kova into naisterveyteen ja halu tuoda saavutettavilla ratkaisuilla apua toimimattomaan terveydenhuoltoon, joka ei tällä hetkellä pysty vastaamaan kysyntään. Natal Mind antaa älypuhelinsovelluksen muodossa synnytysvalmennusta ja tarjoaa tukea perinataalivaiheen mielenterveyteen. Perinataalivaiheessa odottavan äidin aivojen rakenne tutkitusti muuttuu ja tarjoamamme työkalun avulla odottava vanhempi voi seurata mielenterveytensä kehitystä. Työkalu sisältää psykologin tuottamaa sisältöä, joka tukee ihmisen omaa tuntemusta ja itseluottamusta.” taustoittaa Pyykönen.

Kilpailu kärki-ideoiden välillä oli kovaa, mutta voittaja valikoitui useiden osatekijöiden vaikutuksesta.

”Itse painotin valinnassani paitsi esiintymistä avannossa, myös yhtiön uutuusarvoa, realistista tietä markkinoille sekä sitä, miten business vastaa lähiaikojen megatrendeihin. Natal Mind oli kaikissa kyseisissä kategorioissa parhaiden joukossa, joten lopulta valinta kohdistui siihen. Kilpailun taso oli kova, kun huomioidaan, että founderien piti hypätä hyiseen avantoon, jotta ideaa pääsi esittelemään meille. Olemmekin sijoitusten osalta sopineet useamman kilpailuun osallistuneen kanssa jatkokeskusteluja, emme pelkästään voittajan. Osallistuminen siis todellakin kannatti, niin meidän kuin yhtiöidenkin näkökulmasta!” perustelee Matias Itkonen tuomariston valintaa.

Polar Bear Pitching, Matias Itkonen

KIINNOSTUITKO?

Yrittäjä, oletko rahoituksen tarpeessa? Jätä lyhyt rahoitushakemus tiimillemme, niin olemme sinuun yhteydessä! Sijoittajana voit liittyä alta mukaan sähköpostilistallemme, mikäli olet kiinnostunut kuulemaan uusista sijoituskohteistamme!

Analysoimme kohteet ja toimimme kanssasijoittajina

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti.

Uusimmat blogit