Asiakastarina

Foppa Oy

Foppa Oy

Foppa Oy on suomalainen vuonna 2019 perustettu yhtiö, joka tarjoaa yrityksille markkinointibudjettien rahoitusta, toimialasta ja kokoluokasta riippumatta. Foppan avulla yritykset voivat maksimoida markkinointibudjettinsa, optimoida käyttöpääomia ja kassavirtaa sekä nopeuttaa liikevaihdon kasvua, niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä markkinoilla. 

Foppa on auttanut kasvussa useita merkittäviä kotimaisia yrityksiä, kuten Dagsmark Petfoodia ja Lempi Kodinhoitoa. Foppan tavoitteena on vuonna 2023 ylittää 10 miljoonan euron liikevaihto ja vuonna 2025 olla Pohjoismaiden johtava markkinointibudjettien rahoittaja. 

SijoittajaPRO Corporate Finance on lainarahoittanut yhtiötä jo kaksi kertaa ja yhteistyön jatkolle on hyvät edellytykset. Kysyimme yhtiöin toimitusjohtajalta Antti Kaihlaselta, miten yhteistyö SijoittajaPRO:n kanssa on heidän näkökulmastaan sujunut.

MINKÄLAINEN RAHOITUSTARVE YHTIÖLLÄ OLI?

”Foppa Oy:llä oli voimakkaan kasvun seurauksena tarpeita yhtiön liiketoiminnan kasvun rahoittamiseen. Rahoituksen saanti yrityksille on vaikeutunut huomattavasti vuoden 2022 aikana maailman myllerryksissä. Foppa on luonut uuden innovatiivisen tavan rahoittaa asiakasyrityksiä, jotka aktiivisesti hakevat uusia tapoja rahoittaa markkinointitoimenpiteitään.”

Antti Kaihlanen, Foppa Oy
Toimitusjohtaja

MITÄ RAHOITUKSELLA SAAVUTETTIIN?

”SijoittajaPRO Corporate Financen mukaantulo toi Foppalle edellytykset tarjota markkinointibudjettien rahoitusta yhä useammille yrityksille. Yhteistyö mahdollistaa Foppan liikevaihdon moninkertaistamisen vuoden 2023 aikana.”

MINKÄLAISTA OLI TOIMIA SIJOITTAJAPRO:N KANSSA?

”Rahoitustarpeiden myötä välillemme syntyi yhteistyökumppanuus ja löysimme yhtiön kanssa yhteisen sävelen sijoituskentässä. Toimimme aiemmin suoraan yksityisten sijoittajien kanssa, joten SijoittajaPRO Corporaten Financen liittyminen rahoituksen järjestelemiseen helpotti meidän työtaakkaa ja pystymme nyt keskittymään ydinliiketoimintamme kehittämiseen.”

SIJOITTAJAPRO:N KOMMENTIT

”Foppa Oy:n kanssa toimiminen on ollut mutkatonta ja löysimme nopealla aikataululla molemmille osapuolille suotuisan tavan toimia. Yhteiset toimintatapamme nivoutuvat yhteen hyvin ja yhteistyön turvin saamme aikaan lyhyempiä käsittelyaikoja sekä kattavampia rahoitusratkaisuja.

Päätöksenteko yhteistyömme myötä on nopeutunut ja suoraviivaistunut kaikille osapuolelle, mikä on rahoitusta hakeville yhtiöille erityisen tärkeää. 

Haemme aktiivisesti uusia, innovatiivisia tapoja rahoittaa kasvuyhtiöitä ja Foppan rahoitus sopii strategiaamme erinomaisesti. Tuomme blogissamme esiin samantyylisiä yhteistyökumppanuuksia vielä lisää vuoden 2023 aikana.” kommentoi SijoittajaPRO Corporate Financen managing partner Matias Itkonen.

KIINNOSTUITKO?

Yrittäjä, oletko rahoituksen tarpeessa? Jätä lyhyt rahoitushakemus tiimillemme, niin olemme sinuun yhteydessä!

Asiakastarinat

Foppa Oy

”Pystymme nyt moninkertaistamaan yrityksen liikevaihdon ja tarjoamaan markkinointibudjettien rahoitusta yhä useammalle.”

Lue lisää