Blogi

Corpun tiimi: Anni Hurtig, Head of Communications

corpun tiimi

Oma esittely ja työhistoria

Helou! Olen Anni Hurtig, 27-vuotias ulkoilmaihminen Oulusta. Viestinnän opintoni olen suorittanut Oulun ammattikorkeakoulussa ja valmistunut sieltä vuonna 2020. Opintojeni aikana suurin intohimoni olivat radiotyön kurssit, ja suunnitelmani olikin suunnata juontotehtäviin myös työelämässä. Opettelin spiikkaamista kaupallisen radion puolella eräällä kotimaiseen kevyeen musiikkiin keskittyvällä kanavalla, mutta suhteellisen pian huomasin, että lähetysvirtaradion sijaan nautin enemmän juttujen nauhoittamisesta ja editoimisesta etukäteen. Siitä syntyikin idea podcast-juontajuudesta! Kun vielä tiimini kanssa voitimme ykköspalkinnon Radiofestivaalien podcast-sarjassa, oli suunta selvä.

Vuonna 2021 aloitin Corpun kanssa samaan konserniin kuuluvassa Sijoittaja.fi:ssä tuottajana ja päätehtäväni oli perustamamme SIJOITTAJA -podcastin tuottaminen ja juontaminen. Siitä lähtien olen ollut talossa. Normaalin päivätyön ohella olen tehnyt rakkaudesta lajiin freelancerina podcastien tuottamista ja juontamista muutamille organisaatioille, kuten Oulun ammattikorkeakoululle, Radio Kalevalle sekä Macon Oy:lle.

Rooli ja työtehtävä Corpussa

Työskentelen Corpussa viestintäpäällikkönä, mikä tarkoittaa, että vastuullani on sekä viestinnän että markkinoinnin koordinointi ja toteuttaminen. Oikeana kätenäni ja lähimpänä työparinani toimii loppuvuodesta 2023 remmiin mukaan hypännyt markkinointisuunnittelija Sanna.

Viestintäpäällikkönä vastaan ylätasolla siitä, miten kommunikoimme sidosryhmiemme, kuten rahoitusta tarvitsevien yritysten ja sijoituskohteita etsivien sijoittajien kanssa. Käytännön tasolla tehtävät liittyvät esimerkiksi nettisivujemme sisältöön ja toimivuuteen, sosiaaliseen mediaan sekä Yritysrahoitusuutisia SijoittajaPRO:lta -uutiskirjeeseemme.

Oman sijoituskiinnostukseni alku

Kiinnostus sijoittamiseen on ollut elämässäni läsnä jo melko nuoresta, mutta varsinaisen sysäyksen sai aikaan vanhempi sukulaiseni, joka kaukaa viisaana oli säästänyt elämänsä ajan pitkään säästöhenkivakuutukseen. Halusin käyttää saadut varat mahdollisimman järkevästi ja päätin sijoittaa niitä laajasti. Siitä asti olen sijoittanut, mutta varsin passiivisesti. Tavoitteenani eivät ole pikavoitot ja voisi kai sanoa, että noudatan klassista ”Osta ja unohda” -strategiaa.

Corpun tiimi, Anni Hurtig
Anni Hurtig, Head of Communications

Oma kokemus ja herääminen listaamattomien yhtiöiden mielenkiintoiseen maailmaan

Kun tulin vuonna 2021 Sijoittaja-ryhmään töihin, toimin pääasiassa piensijoittajille suunnattujen sisältöjen parissa. Pääsin kuitenkin seuraamaan läheltä myös Corpun toimintaa ja freelance-taustani myötä yrittäjähenkisenä ihmisenä se vaikutti hyvin kiinnostavalta. Itsekin yrittäjinä toimivat SijoittajaPRO:n founderit ja kanssasijoittajamme tietävät hyvin, millaisia haasteita kasvuyrityksen polulla voi joskus olla, ja tekemämme työ antaa yrityksille eväät kasvuun. Elinvoimaisuuden ja työpaikkojen mahdollistaminen on mahtava asia!

Mikä työssäni kiinnostaa ja motivoi eniten?

Työssäni minua motivoi eniten juurikin se, että saan olla luomassa kotimaista yrittäjyyttä yhä vahvemmaksi. Meillä Suomessa on mahtavaa osaamista esimerkiksi terveysteknologian saralla ja parhaat menestystarinat ovat raivanneet elintilaa globaaleilta markkinoilta. Viestinnän työn suhteen olen aina ollut varsin intohimoinen; se on keino luoda vaikuttavuutta ja välittää informaation lisäksi myös tunteita ja muistijälkiä.

Hauskin tapahtuma tai tapa Sijoittaja-ryhmän työporukassa

Sijoittaja-ryhmän paras säännöllinen tapahtuma on ehdottomasti yhteinen lautapeli-iltamme, joka järjestetään kuukauden tai kahden välein toimistollamme. Iltojen päätähtenä ovat toki erilaiset lautapelit, mutta myös syömisellä ja vapaamuotoisella hassuttelulla on suuri rooli. Corpussa hauskin yksityiskohta on se, että Managing Partnerimme Matias ei osaa keittää kahvia, ja pyytääkin usein meitä muita tekemään sen puolestaan.

CORPUN TIIMI

Corpun tiimi -artikkelisarjassa esittelemme SijoittajaPRO Corporate Financen henkilöstön ja näytämme, millä porukalla toimintaamme pyöritetään. Lue myös muut Corpun tiimi -artikkelit!

KIINNOSTUITKO?

Tarvitseeko yrityksesi lainarahoitusta kauttamme? Täytä lyhyt lainahakemuksemme, niin olemme teihin yhteydessä! Ja mikäli haluat aina uusista sijoituskierroksista tiedon sähköpostiisi, liity alta mukaan sijoittajalistallemme.

Analysoimme kohteet ja toimimme kanssasijoittajina

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti.

Uusimmat blogit
Kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-groupin kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-konsernin vuotuisat kesäjuhlat vietettiin tällä kertaa merellisellä Hailuodon saarella. Kaksipäiväiseen juhlaan mahtui maastopyöräilyä, paikallisia makuja ja tietysti uintia. Nyt jatkamme töitä hyvin levänneinä!

Lue lisää