Blogi

Corpun tiimi: Sanna Partanen, Marketing Designer

corpun tiimi

Oma esittely ja työhistoria

Heipä hei! Olen vastikään 25-vuotta täyttänyt Sanna Partanen Oulusta. Muutaman kuukauden päästä tuleekin jo kaksi vuotta siitä, kun muutin tänne Kuopiosta, eikä vieläkään tunnu siltä, että kaupunki on täysin hallussa, mutta olen kyllä viihtynyt! Corpussa aloitin vuoden 2023 marraskuussa, ja matka on ollut vauhdikas. Työtäni värittävät monipuoliset työtehtävät ja pääsen aidosti haastamaan osaamistani entuudestaan suhteellisen tuntemattomalla toimialalla. Aikaisempaa kokemusta olen kerryttänyt monenlaisista töistä, sillä kaikkea pitää kokeilla, mutta kiteytettynä kokemusta on kertynyt eniten asiakaspalvelun ja digitaalisen markkinoinnin tehtävistä. Mielenkiinto sekä intohimo ovatkin keskittyneet ajan myötä entisestään markkinointiin.

Vapaa-aika on minulle tärkeää ja käytän ison osan siitä lihaskuntoharjoitteluun ja aerobiseen liikuntaan. Myös luovempaa tekemistä löytyy, sillä tykkään räpsiä säännöllisen epäsäännöllisesti valokuvia vaihtelevista aiheista ja nautin tanssimisesta. Lisäksi opetan suomen kieltä ulkomaalaisille kavereilleni. Tykkään jonkin verran myös videopeleistä ja katson mielelläni erilaisia elokuvia.

Rooli ja työtehtävä Corpussa

Työtehtäväni pyörivät vahvasti viestinnän ja markkinoinnin parissa. Lisäksi olen apukätenä Corpun kanssa samaan Sijoittaja-ryhmään kuuluvan Sijoittaja.fi:n erilaisissa tarpeissa. Viikkoni koostuvat pitkälti artikkelitekstien kirjoittamisesta tai oikolukemisesta. Kirjoittelen lisäksi LinkedIn-tekstejä ja teen visuaalista sisältöä, kuten artikkelikuvia. Olen mukana kehittämässä Corpun markkinointistrategiaa, ja kirsikkana kakun päälle olemme alkaneet työstämään myös Hubspotia, joten viestinnän rooli kasvaa entisestään työnkuvassani. Pyörittelen analyytikoiden apuna myös Exceliä, joten lyhykäisyydessään voisi sanoa, että olen tavallaan Corpun jokapaikanhöylä.

Oman sijoituskiinnostukseni alku

Kiinnostus sijoittamiseen on syventynyt viime vuosien aikana, kun olen kasvattanut ymmärrystäni sijoittamisesta. Olen toistaiseksi kastanut varpaani rahastojen ja osakkeiden veteen, mutta ajan myötä näen itseni kokeilemassa myös muita olemassa olevia vaihtoehtoja. Alkua on vauhdittanut aiheesta lukeminen, kursseille osallistuminen sekä erityisesti Corpulla työskenteleminen. Työpaikka on niin antoisa ja on mukavaa ympäröidä itsensä asiasta paljon tietävillä ihmisillä.

Sanna Partanen
Sanna Partanen, Marketing Designer

Oma kokemus ja herääminen listaamattomien yhtiöiden mielenkiintoiseen maailmaan

Vaikka kiinnostus toimialaan on vain pari vuotta vanha, ja sijoittamiskokemusta ei ole kymmenien vuosien takaa, ala jaksaa kiehtoa ja innostaa jatkuvasti. Olen iloinen, että pääsin Corpun oppeihin. Täällä ollessa tiedot ja taidot ovat karttuneet suuresti ja opin valehtelematta jokainen päivä jotain uutta.

Mikä työssäni kiinnostaa ja motivoi eniten?

Olen toimialalla, joka on antoisa, jatkuvasti kehittyvä ja muuttuva. Saan yhdistää itselleni tärkeän markkinoinnin kiehtovaan toimialaan. Opin jatkuvasti lisää siitä, miten Corpun kaltainen yritys markkinoi ja viestii, miten sitä voi kehittää ja mitä uusia keinoja voidaan keksiä yritystoiminnan vauhdittamiseksi. Motivaatiota tuo myös kaikki tulevat hienot projektimme, joista kuulette myöhemmin lisää! Lisäksi se, miten näen konkreettisesti oman tekemiseni tulokset esimerkiksi postauksen lukukertojen tai klikkien määrässä. Myös työkavereilta ja esihenkilöltä tuleva palaute motivoi omaa tekemistä.

Hauskin tapahtuma tai tapa Sijoittaja-ryhmän työporukassa

Työkaverit osaavat heittää huulta vaikka kuinka paljon! Vaikka itse en ole suurin sanaseppä, saan aina makeat naurut työporukan letkautuksista. Pidin paljon yrityksen pikkujouluista, sillä päivä oli oikein viihtyisä ja rento. Isona plussana pääsin tutustumaan lähemmin useampaan työkaveriin, sillä arjessa konsernimme työntekijät ovat levittäytyneet maantieteellisesti melko laajalle. Helppo sanoa, että odotan innolla myös tulevia tapahtumia!

CORPUN TIIMI

Corpun tiimi -artikkelisarjassa esittelemme SijoittajaPRO Corporate Financen henkilöstön ja näytämme, millä porukalla toimintaamme pyöritetään. Lue myös muut Corpun tiimi -artikkelit!

KIINNOSTUITKO?

Tarvitseeko yrityksesi lainarahoitusta kauttamme? Täytä lyhyt lainahakemuksemme, niin olemme teihin yhteydessä! Ja mikäli haluat aina uusista sijoituskierroksista tiedon sähköpostiisi, liity alta mukaan sijoittajalistallemme.

Analysoimme kohteet ja toimimme kanssasijoittajina

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Pääset sijoittajana mukaan aikaisen vaiheen yhtiöihin yhdessä ammattisijoittajien kanssa, kustannustehokkaasti ja hajautetusti.

Uusimmat blogit
Kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-groupin kesäjuhlat Hailuodossa

SIJOITTAJA-konsernin vuotuisat kesäjuhlat vietettiin tällä kertaa merellisellä Hailuodon saarella. Kaksipäiväiseen juhlaan mahtui maastopyöräilyä, paikallisia makuja ja tietysti uintia. Nyt jatkamme töitä hyvin levänneinä!

Lue lisää